Viktig information

Dynamics NAV och Dynamics Business Central

Dynamics NAV har bytt namn till Dynamics 365 Business Central. Business Central har alla funktioner som finns i NAV. Det är en kraftfull lösning för verksamhetsstyrning med flexibel distribution i molnet eller lokalt med Business Central.

Dynamics Business Central

Aktuellt från BrightCom

C’est Normal växlar upp med Business Central från BrightCom och Brink Commerce

C’est Normal gav BrightCom, med dess anpassade Business Central för e-handel, ett elddop i samband med det nya produktsläppet. Över 4000 försäljningsorders under en timma satte de interna processerna på prov ordentligt med tanke på att affärssystemet rullades ut någon vecka innan produktsläppet.

C'est normale väljer affärssystemet business central från Brightcom

C’est Normals affärsmodell bygger just på dessa produktsläpp samtidigt som deras e-handel bara är öppen i samband med dessa så kallade drops.

Noggranna förberedelser

Det flöt på bra! Vi förberedde oss genom stresstester på över 9000 orders under kortare tidsperiod så jag är nöjd, säger Daniel Håkansson, ansvarig för utrullningen av C’est Normal på BrightCom. Vi optimerade även bokföringsrutinerna i Business Central för bästa prestanda. Det är häftigt att se vilka volymer vi kan hantera, fortsätter Daniel.

Styr på flödena med BCS Connect och Brink Commerce

Höga försäljningsvolymer under kortare tidsperioder förutsätter intelligenta integrationer med möjlighet till att styra flödet, övervakning med larm och diagnostisering samtidigt som kapaciteten kan skalas upp i realtid (läs Black Week på sterioder). I C’est Normals fall är BrightComs integrationsplattform, BCS Connect, mot e-handelsplattformen Brink Commerce samt BCS Logistics mot Bonver med WMS Nyce helt avgörande för en sömlös och automatisk process.

– Skalbarhet och så hög grad av automatisering som det bara går är en förutsättning för C’est Normals väg framåt eftersom vi får så otroligt många orders på kort tid säger Warner Nickerson, CEO på C’est Normal. Vi vill lägga så mycket energi som möjligt mot våra kunder runt om i världen och det ställer helt andra krav på affärssystemet och e-handelsplattformen än tidigare, fortsätter Warner.

Headless e-handelsplattform skalar linjärt

Brink Commerce är en headless e-handelsplattform som klarar av att skala linjärt. Vi fyller bara på med mer underliggande infrastruktur, det klarar inte ens de största enterprise-plattformarna av att göra. Det tar aldrig stopp som det gör för våra konkurrenter, det är därför vi kallar den för ’uncrashable’ säger Kristian Tysander, CEO och medgrundare till Brink.

Automatiserade betalningsflöden

Utöver integrationerna med e-handeln från Brink Commerce och 3PL Bonver är fokus på att automatisera betalningsflödena med Adyen med tillhörande avstämningar och uppföljningar vilket görs via PSP Connect. I takt med ökad internationell lansering är planen att lägga till ytterligare betalningslösningar vid behov. Med slutkunder i flera olika länder och valutor som i C’est Normal fall är en väl utvecklad internationell momshantering central. BrightComs modul för internationell momshantering stöder även de nya EU-reglerna för distanshandel från och med 1 juli 2021.


BrightCom Solutions – partner till Microsoft och affärssystemet Dynamics 365 Business Central

Med fokus på e-handelsbranschen har BrightCom färdiga integrationer till de vanligaste e-handelsplattformarna, 3PL med WMS, betalningslösningar, utökad drop-ship funktionalitet, kemikalieskatt, avtalsfakturering, varianthantering och mycket mer.


offert?

Här har du möjlighet att du prova på och få en känsla av affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central på egen hand - när det passar dig.


Om du önskar kan vi på BrightCom visa delar i affärssystemet som är extra intressanta för dig. Oavsett om det är avancerade funktioner för lager eller drop-ship, proaktiva funktioner för inköp, eller avancerade rapporter.

Boka offert

Nyhetsbrev


Håll dig uppdaterad med BrightCom - få kostnadsfri information om events, nyheter, erbjudanden och mycket mer!