Microsoft Dynamics NAV 2016

BrightCom kallar sin tjänst Microsoft Dynamics NAV Online. Tjänsten är molnbaserad (cloud) och bygger alltid på den senaste versionen av systemet som för närvarande är Microsoft Dynamics NAV 2017. I Microsoft Dynamics NAV 2016 har förbättringar bland annat gjorts när det kommer till integrationen med Dynamics CRM och Microsofts tjänst Power BI (Business Intelligence) samt Workflow (Supply Chain Management).

BrightComs erbjudande bygger på att ni hyr Microsoft Dynamics NAV som tjänst vilket innebär att BrightCom står för licenser samt sköter driften av er applikation. Ni slipper all administration av service, support och säkerhetskopiering. Tjänsten levereras till en fast kostnad baserad på antalet- och typen av användare och inkluderar alla kringtjänster såsom hårdvara, hosting, drift och support.

Även företag med en eller ett fåtal användare kan genom BrightComs erbjudande nu använda Microsoft Dynamics NAV till en rimlig kostnad. Vi ser det som att vi demokratiserar marknaden för affärssystem.

Call Now Button


close

MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL


OFFERT PÅ

Microsoft Dynamics 365

Business Central  • check-square-o
    Fast kostnad per månad och för de användare ni faktiskt har.
  • check-square-o
    All drift, licenser och säkerhetskopiering ingår. GDPR säkrad.
  • check-square-o
    Alltid den senaste versionen. Uppgradering ingår.
envelope-open-o