Microsoft Dynamics NAV och Unifaun

TA-system eller Transportadministrativt system som det även kallas är mycket förenklat den kommunikation som sker mellan en transportköpare och en transportör.

Kraften från Unifaun Online inbyggt i ditt Microsoft Dynamics NAV

BrightCom har tillsammans med Unifaun tagit fram en Connector vilket innebär att TA-systemet med dina transportörer är inbyggt i Microsoft Dynamics NAV. Ni arbetar enbart i affärssystemet och kan enkelt automatisera ert flöde från det att slutkunden beställer era varor till utleverans med bokning och hämtning av godset till avisering och full spårbarhet av försändelsen.

BrightComs Connector för Unifaun Online har av Microsoft godkänts enligt programmet CfMD NAV2018 (Certified for Microsoft Dynamics). Certifieringsprocessen omfattar granskning av kod, dokumentation, hjälptexter och supportnivå till Dynamics NAV-partners.

Priser för integration mellan Unifaun Online och Microsoft Dynamics NAV

 • Månadsavgift 595 – 1500 SEK
 • Startavgift 10000 – 30000 SEK

Pris beroende på vilken volym som skickas per månad.

FAQ, Unifaun Online och Microsoft Dynamics NAV

Vi använder redan Unifaun Online idag. Hur ska vi göra?
Det går utmärkt att fortsätta använda befintligt konto i Unifaun Online. För att kunna använda Connectorn behöver du en orderkopplingslicens från Unifaun. Du gör beställningen direkt i Unifaun Online i inloggat läge under ”webbbutiken”.

Vi använder Pacsoft Online idag. Fungerar Connectorn där?
Ja, Connectorn fungerar även för Pacsoft Online. Skillnaden är primärt att du i Pacsoft Online endast kan boka med en transportör, PostNord. Du behöver även i Pacsoft Online en orderkopplingslicens från Unifaun.

Vi använder inte Unifaun Online idag. Hur ska vi gå tillväga?
Du kan läsa mer om Unifaun Online här, och även beställa ett konto. Du bör sedan ta kontakt med oss på BrigthCom för beställning av Connectorn.

Klarar Connectorn våra specifika funktionskrav?
Kontakta BrightCom för dialog. Om era funktionskrav inte finns har ni möjlighet att få ett förslag på anpassning och utveckling.

Vem sköter installationen av Connectorn i vårt Microsoft Dynamics NAV?
Installation av Connectorn sker med fördel av er nuvarande partner till Microsoft Dynamics NAV. Oavsett vem som gör det kommer vederbörande att få skriftliga anvisningar av BrightCom.

Lanseringserbjudande

Beställer du Connectorn senast den 15 december 2018 bjuder vi på de tre första månadsavgifterna.

Demo av Microsoft Dynamics NAV med Connectorn för Unifaun Online

Vill du testa och se Connectorn för Unifaun Online tillsammans med affärssystemet Microsoft Dynamics NAV 2018? Fyll bara i din e-post och telefonnummer nedan och du får tillgång till ett demonstrationskonto så att du först kan pröva på egen hand och på en tidpunkt som det passar er. 

Kontakta BrightCom på 040-60 60 200 eller sales@brightcom.se

 

Call Now Button


close

MICROSFT DYNAMICS NAV 2018


OFFERT PÅ MICROSOFT DYNAMICS NAV 2018?

Affärssystemet Microsoft Dynamics Navision • check-square-o
  Fast kostnad per månad och för de användare ni faktiskt har.
 • check-square-o
  All drift, licenser och säkerhetskopiering ingår. GDPR säkrad.
 • check-square-o
  Alltid den senaste versionen. Uppgradering ingår.
envelope-open-o