Viktig information

Dynamics NAV och Dynamics Business Central

Dynamics NAV har bytt namn till Dynamics 365 Business Central. Business Central har alla funktioner som finns i NAV. Det är en kraftfull lösning för verksamhetsstyrning med flexibel distribution i molnet eller lokalt med Business Central.

Dynamics Business Central

Microsoft Dynamics NAV
Microsoft Dynamics NAV Online 2016

BrightCom kallar sin tjänst Microsoft Dynamics NAV Online. Tjänsten är molnbaserad (cloud) och bygger alltid på den senaste versionen av systemet som för närvarande är Microsoft Dynamics NAV 2017. I Microsoft Dynamics NAV 2016 har förbättringar bland annat gjorts när det kommer till integrationen med Dynamics CRM och Microsofts tjänst Power BI (Business Intelligence) samt Workflow (Supply Chain Management).

BrightComs erbjudande bygger på att ni hyr Microsoft Dynamics NAV som tjänst vilket innebär att BrightCom står för licenser samt sköter driften av er applikation. Ni slipper all administration av service, support och säkerhetskopiering. Tjänsten levereras till en fast kostnad baserad på antalet- och typen av användare och inkluderar alla kringtjänster såsom hårdvara, hosting, drift och support.

Även företag med en eller ett fåtal användare kan genom BrightComs erbjudande nu använda Microsoft Dynamics NAV till en rimlig kostnad. Vi ser det som att vi demokratiserar marknaden för affärssystem.

Nyhetsbrev


Håll dig uppdaterad med BrightCom - få kostnadsfri information om events, nyheter, erbjudanden och mycket mer!