CoolStuff höjer ribban med Dynamics Business Central och BrightCom

CoolStuff höjer ribban med Dynamics Business Central och BrightCom

Datum

Rätt information en viktig förutsättning framåt

Uppgraderingen till Business Central innebär snabbare och stabilare flöden, en avsevärd utökad funktionalitet och förbättrade möjligheter till integrationer (API).

– Nu när vårt externa lager (3PL) hos Nowaste med LogTrade är på plats och rullar på bra fokuserar vi på alla andra processer och flöden där affärssystemet Dynamics Business Central och BrightCom är helt avgörande, säger Kajsa Knapp. Rätt information från Business Central hjälper oss inte bara i vårt arbete med att höja vår lönsamhet utan det är även en förutsättning att erbjuda den unika kunden rätt erbjudande.

Spets på E-handel och retail

BrightCom har med affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central seglat upp som en specialist inom e-handel och retail med både mindre och mer lokala kunder till internationella organisationer med global försäljning och avancerade flöden.

– Affärssystemet Dynamics Business Central i sig själv är klippt och skuret för en e-handlare med en slimmad organisation och krav på högre grad av automatisering och uppföljning, säger Mats Gustafsson på BrightCom. BrightComs konsulter och utvecklare lägger sen ett ytterligare lager med stor erfarenhet av och kompetens kring lösningar som är speciellt anpassade mot e-handelsföretag.

Efterfrågade moduler finns färdiga

BrightCom har även kompletterat Business Central med moduler och integrationer som efterfrågas kontinuerligt av e-handlare. Moduler för Unifaun, Klarna, PayPal, Adyen och utökad varianthantering är storsäljare. Integrationer finns färdiga för en fast månadspeng till de flesta e-handelsplattformar och 3PL aktörer med Ongoing och NYCE i spetsen. De e-handlare som även har fysisk butik och vill fokusera på omnikanal har BrightCom en integration till kassalösningen från Sitoo.

CoolStuff är först och främst en web-butik med det uttalade målet att erbjuda sina kunder de coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden. Inspireras på coolstuff.se
 

Vill du ha ett förslag på Microsoft Dynamics 365 Business Central som tjänst?

Ring oss på BrightCom och fråga efter Mats Gustafsson 040-60 60 200
– eller mejla mats@brightcom.se

Fler artiklar