BrightCom lanserar integration med Colect på Microsoft Appsources

Business Central

Datum

BrightCom fortsätter utveckla ekosystemet för Business Central med speciellt fokus på e-handel och retail. En standardiserad integration till Colect är släppt på Microsoft Appsources. Detta innebär att integrationen är tillgänglig globalt för alla som kör Business Central samt att den är certifierad av Microsoft.

Colect: En B2B E-handelsplattform för Mode och Livsstil

Colect, en ledande B2B e-handelsplattform inom mode och livsstil, erbjuder en skalbar SaaS-lösning som hjälper modeföretag att växa snabbare. Plattformen erbjuder funktioner som digitala lookbooks, produktinformation, sortimentsplanering, orderhantering och dataanalys för att stärka varumärkesidentitet och kundrelationer.

Möjligheter i digitaliseringen av B2B säljprocesser

Den ökande efterfrågan på digitalisering av B2B-säljprocesser, tillsammans med varumärkens strävan att expandera mot återförsäljare, skapar betydande möjligheter för Colect och Business Central. BrightCom erbjuder en lösning, BRC Connect, som kombinerar olika e-handelsplattformar (B2B och B2C).

Flexibel integrering för kunders specifika behov

Integrationen mellan Colect och Business Central är flexibel och kan anpassas för att möta kunders specifika behov. Den paketeras som en tjänst och följer all versionshantering på båda sidor för smidig användning.

Priset för integrationen till Colect börjar från 1495 SEK/månad och kan variera beroende på kundens behov, inklusive eventuell integration till B2C e-handelsplattformar.

Flera internationella e-handelsföretag inom mode och design, med Efva Attling som en av de ledande, har redan tagit del av fördelarna med integrationen.

Fler artiklar