För växande företag och organisationer

Vilka företag väljer ?Växande organisationer – Dynamics Business Central tillåter din organisation att växa utan begränsning. Det finns inget begränsat antal användare som man kan använda sig av i Business Central. Skalbarheten i affärssystemet är tillsammans med den fördelaktiga prisstrukturen innebär att systemet följer din organisation i olika cykler.

Med fullständig valutahantering och möjlighet till flera olika juridiska bolag i en uppsättning tillsammans med övrig funktionalitet i Dynamics Business Central kan du agera på den internationella marknaden utan förbehåll. Nationella och lokala anpassningar finns att tillgå för effektiva processer i det enskilda landet.

Företag som är på väg växa ur sitt nuvarande system– Med stöd från hela Microsofts-ekosystem kan din organisation bli hur omfattande som helst, CRM (Dynamics Sales), Field Servie och många andra funktioner.


E-handelsplattformar, Business Central är det perfekta affärssystemet när din E-handel växer med integrationsmöjligheter (API) som är mycket kraftfulla och anpassningsbara.
360-graders vy för din verksamhet. Alla system integrerat med ett affärssystem.

Snabb implementation med enkla standarddata som övergripande passar de flesta organisationerna. Utöver detta finns möjlighet för kundunika specialanpassningar vilket Dynamics NAV och idag Dynamics Business Central är känt för.

Den molnbaserade lösningen ger din organisation flexibiliteten att arbeta säkert från olika platser och även från olika enheter, det enda som krävs är internetuppkoppling. Mobilitet är centralt med färdiga appar för telefoner och paddor.