E-handel med Microsoft Dynamics NAV

Att välja plattform för E-handel med Microsoft Dynamics NAV innebär mer än en webbshop att ta ställning till. Designen och upplägget av själva butiksdelen där slutkunderna köper era varor och tjänster är naturligtvis avgörande.

Dock bör men man också ha en insyn i hur ekosystemet av tjänster runt webbshopen ser ut. Ett stort och flexibelt ekosystem av tjänster kan vara direkt avgörande för ett företags e-handel under stark tillväxt.

Segmenten i ekosystemet är:

  • logistik- och TA-system
  • mer- och uppförsäljning
  • CRM-kundstöd
  • betallösningar
  • PIM-system och affärssystem med Microsoft Dynamics NAV från BrightCom.

Affärssystemet Microsoft Dynamics NAV med dess internationella partnernätverk har integrationer till de flesta e-handelsplattformar som finns på marknaden. BrightComs arbetssätt är hellre att vi återanvänder existerande kopplingar och integrationer än att maximera konsult tid. Det blir en avvägning mellan kostnad och funktion om vi ska använda en extern koppling eller anpassa BrightComs egna generella koppling.

Vår egen koppling bygger på webb service (SOAP, JSON etc.). Integrationer och kopplingarna innebär att all försäljningsinformation (kund, produkt, betalningssätt, fraktsätt etc.) automatiskt kommer in i affärssystemet för leverans och uppföljning. Information går även åt andra håller dvs. från affärssystemet till e-handelssystemet i form av priser, lagerstatus och fraktsätt mm.

 

E-handelsplattformar och Microsoft Dynamics NAV

I dagsläget har våra kunder valt någon av nedan e-handelsplattformar. BrightComs generella koppling kan dock användas mot de flesta moderna e-handelsplattformar vilket innebär att du som kund kan välja den som passar er bäst för tillfället. Nedan är exempel på e-handelslösningar som våra kunder använder.

Woocommerce

WooCommerce: An eCommerce Solution Using WordPress | UNH Professional Development & TrainingWoocommerce är den enklaste och mest kraftfulla e-handelsplattform utvecklad för WordPress. Med Woocommerce som e-handelsplattform tillsammans med Microsoft Dynamics NAV så har du som e-handlare eller utvecklare full kontroll, och med en mängd olika tillägg så kan du enkelt skapa den e-handel som uppfyller dina behov. BrightCom samarbetar bland annat med Wallmander & Co när det kommer till Woocommerce och WordPress.

Magento

Magento
Magento är en e-handelsplattform som är byggd med öppen källkod (Open Source) vilket betyder att du kan utveckla, modifiera och anpassa din e-handel precis efter dina önskemål och behov. Och det är just därför denna e-handelsplattform är en av världens mest använda idag. Integrationen innefattar även Magento 2.0 och Microsoft Dynamics NAV.

Nordisk E-handel

Nordisk e-handel
Nordisk e-handel är en egenutvecklad e-handelsplattform som erbjuder dig som kund en komplett lösning för din e-handel. Denna plattform har en väldig bredd av funktionaliteter och är integrerad mot marknadens ledande system för e-handel. BrightComs integration mellan Nordisk E-handel och Microsoft Dynamics NAV är mycket prisvärd.

SiteCore
Sitecore Logo

Sitecore är ett robust digitalt marknadsföringssystem som kombinerar ett CMS (Content Management System) med kontextuell intelligens och omnikanal automationsteknik. Det erbjuds alltså ett marknadsföringsverktyg som tillåter dig att sköta din webbplats, eller flera, och nå dina kunder när och var det behövs.

Ucommerce

ucommerce
uCommerce är en flexibel och bruksvänlig .NET-baserad e-handelsplattform som är fullt integrerad med Umbraco och Sitecore. Plattformen är skalbar vilket betyder att du kan anpassa den till dina behov och med en mängd olika funktioner hjälper den dig att skapa en modern e-handel.

Norce

NorceNorce erbjuder en skalbar och flexibel e-handelslösning. Du får en plattform som är förberedd för dom framtida behoven genom att vara helt integrerad mot omnikanal-handel där kundresan är i fokus. Plattformen kan även integreras med dina befintliga system utöver Microsoft Dynamics NAV och den har även en rad tilläggstjänster som skall skapa dom bästa förutsättningarna för din e-handel.

Vendre

Vendre
Vendre är en konsultfirma som erbjuder en egenutvecklad e-handelsplattform, V-commerce. Men du kan även få hjälp med att förbättra din e-handel genom din befintliga e- handelsplattform och inom systemutveckling, design, analys av kundbeteenden, konverteringsoptimering samt e-handelsstrategier.

DynamicWeb

DynamicWeb
Dynamicweb erbjuder en All-In-One affärsplattform vilket betyder att alla dina digitala behov är samlade på ett och samma ställe. Plattformen ger dig möjlighet att dagligen expandera och underhålla din webbplats och dess innehåll, optimera trafiken, skapa och skicka nyhetsbrev för att främja nya produkter i din E-handel samt möjlighet att testa innehåll för bästa konvertering.

Sana Commerce

Sana Commerce
Sana Commerce är en e-commerce plattform som erbjuder en e-handelslösning som är fullt integrerad med Microsoft Dynamics NAV. Deras integrerade e-handelslösning utnyttjar befintlig affärslogik och data i kraftfulla, användarvänliga nätaffärer.