Hur vi arbetar

BrightCom har valt att arbeta mobilt för att vara nära er, våra kunder, som möjligt. Det är en strategi som gör att vi täcker hela Sverige och Norden med konsulter och utvecklare där rätt kompetens kan matchas med era unika förutsättningar. Vi samarbetar med våra konsulter och utvecklare på projektbasis mestadels vilket innebär lägre kostnad för alla våra kunder då beläggningsgraden matchas med ert behov. Vår bransch är traditionellt konsultintensiv medan BrightComs fokus är att paketera affärssystemet som tjänst med en agil utrullningsprocess. I vårt pris ingår er uppsättning av bolaget i Microsoft Dynamics NAV samt det antalet användare som ni har behov av för stunden. Eventuella förändringar och anpassningar som inte är standard i Microsoft Dynamics NAV sker i samförstånd längs vägen och utvärderas hela tiden mot kommande uppgraderingar av affärssystemet. Likaså är varje kunds utbildningsbehov unikt varför även det bestäms i dialog med alla berörda parter. Vårt arbetssätt där vi försöker minimera konsulttimmar, tillsammans med vår syn gällande att vi först utvärderar befintliga integrationer och tredjepartslösningar innan utveckling sker, ger klara kostnadsbesparingar för våra kunder inte bara under utrullningen utan över tid.

BrightCom blev utsedd till årets Microsoft Dynamics NAV partner 2016 av QBS Group och ingår i deras Advisory Board med syfte att utveckla vårt gemensamma erbjudande som bygger på Microsofts produkter med fokus på Microsoft Dynamics NAV samt Microsoft Dynamics 365.

Vi som arbetar tillsammans med BrightCom utgår antingen från hemmet eller från något av våra öppna kontor i Malmö, Stockholm eller Göteborg. Väl mött!

 

Call Now Button