Kodexe ny samarbetspartner för e-handelslösningar

Den ökade e-handeln märks tydligt på de förfrågningar och kunder BrightCom har haft äran att arbeta med det senaste året. Tydligt är också att även nystartade och entreprenörsdriva bolag, ofta med internationellt fokus, kräver mer avancerade och kundunika lösningar som tidigare var reserverade för större etablerade företag.

Kodexe logga+hjartrytm

Experter på e-handelslösningar

Samarbetet med Kodexe faller väl in här eftersom de levererar kundnära IT-lösningar med fokus på resultat. Kodexe är experter på och har ett erkänt renommé gällande e-handelslösningar på plattformar som Sitecore Commerce, Episerver Commerce och U-Commerce. Väldigt ofta sker det med inRiver PIM som bas för produktinformationen eftersom de är inRiver Certified Solution Partner.

Glädjande är också att Kodexe med deras VD Michael Nilsson Pauli i spetsen ser ett växande behov av affärssystemet Microsoft Dynamics NAV för att möta kundernas samlade kravbild. Inför hösten/vintern kommer Kodexe och BrightCom att lansera nya digitala plattformar för minst två spännande kunder. Fortsättning följer!

Vill du veta mer?

https://www.kodexe.se/Tjanster/E-handel

https://www.kodexe.se/Tjanster/Product-Information-Management
https://brightcom.se/microsoft-dynamics-nav/