Microsoft Dynamics NAV Pris

BrightComs paketering av funktioner tillsammans med Microsoft Dynamics NAV som hyrlösning innebär att alla företag nu har möjlighet att växla upp till ett riktigt affärssystem till rätt pris. Du som kund har ett fast månadspris beroende på antalet och typen av användare av själva affärssystemet. Microsoft Dynamics NAV priser anges nedan. Priset för uppstart och implementering av Microsoft Dynamics NAV mot er som kund innefattar främst utbildning och speciella önskemål eller integreringar mot andra system som e-handel och kassasystem exempelvis. BrightCom har redan eller återanvänder befintliga lösningar för dessa anpassningar så långt det är möjligt vilket innebär lägre pris för er som kund.

Vad kostar Microsoft Dynamics NAV?

Aktuell prislista för Microsoft Dynamics NAV 2018:

Microsoft Dynamics NAV Pris per månad
Full User                          1 295,00 kr
Limited User                              400,00 kr
Time Report User                              195,00 kr
Unifaun Connector                              595,00 kr
Royalty Management                              995,00 kr
Startavgift
Microsoft Dynamics NAV                        15 000,00 kr
Unifaun Connector                        10 000,00 kr
Royalty Management                        10 000,00 kr
 Timpris konsult/utveckling/projektledning                          1 195,00 kr

Skillnaden mellan Full och Limited User är främst begränsningar i införandet av information i affärssystemet. Limited User passar utmärkt tillsammans med personal inom försäljning och orderbehandling exempelvis. Time Report Users är oftast konsulter som rapporterar in sin tid på de olika projekten de arbetar på. Tidsregistreringen sker via datorn eller med hjälp av mobilen eller en padda. Appar finns för IOS och Android.

Unifaun Connector och Royalty Management är funktioner som BrightCom utvecklat och är certifierade av Microsoft för att möta företags behov inom dessa områden. Dessa funktioner är tilläggsmoduler som även kunder till andra Microsoft Dynamics NAV partners kan använda.

BrightCom har samma timpris oavsett om arbetet som utförs faller under konsult, utveckling, projektledning eller utbildning. För er som kund blir det då enklare att följa upp samt jämföra mellan andra aktörer.

Vill du testa Microsoft Dynamics NAV på egen hand? Gratis demo här

Jämförelse i pris samt kostnad över tid mellan hyrlösning (SaaS) av Microsoft Dynamics NAV från BrightCom samt en traditionell lokalt installerad lösning.