Microsoft Dynamics NAV som hyrlösning i molnet!

Datum

Artikel om oss i DN

– Vår strategi gör det billigare och bättre för våra kunder, samtidigt som vi täcker hela Sverige med konsulter och utvecklare, säger Fredrik Möller, vd för BrightCom.
Att införskaffa affärssystem är ofta en stor och tung investering. BrightCom var år 2010 först i Sverige med att kunna erbjuda sina kunder en lösning där man kan hyra affärssystemet Microsoft Dynamics NAV istället för att köpa det.

– På det sättet slipper du som företagare göra en stor investering, med vår paketerade lösning kan du från dag ett lägga order och fakturera dina kunder.
Istället för att få ett tomt skal som ska fyllas med konsultintensiva kostnader hos annan affärssystempartner, så kan du hyra in dig på en prisvärd och beprövad lösning som är säker och fungerar, säger Fredrik Möller, vd för BrightCom AB.

Priseffektiva affärssystemet som du kan komma igång med direkt – Läs mer om Microsoft Dynamics NAV här.

När du köper ett nytt affärssystem innebär det oftast att du har en hög startkostnad med många konsulttimmar för att utveckla ditt system. Det kan också vara svårt att få en överblick över exakt hur mycket ditt affärssystem kommer kosta, då det beror på vilka tjänster du behöver utveckla och hur många konsulttimmar som går åt.

BrightComs hyrlösning av Microsoft Dynamics NAV är en paketerad lösning som fungerar och som ger förutsättningar att kunna följa företagets utveckling även i framtiden.

Du som kund får kontroll över dina kostnader.

– Som kund har du en fast månadskostnad på dina licenser. Det man betalar för vid en uppstart är utbildningen egentligen. Har man som kund några speciella önskemål eller integreringar mot andra system, exempelvis webbshop, så hjälper vi givetvis kunden med detta också. Vi har redan befintliga lösningar på det mesta, så vi slipper uppfinna hjulet för kunden igen och på så vis kapa en del av deras kostnader även på dessa tilläggslösningar.

En lösning som passar alla

BrightComs hyrlösning används idag av flertalet olika företag. Både små och stora företag representerade i produktions-, handelsbranschen och revisionsföretag ser fördelen med Microsoft Dynamic NAV.

– Detta är framtiden, vi är här för kunden och inte tvärtom, säger Fredrik Möller VD för BrightCom AB.

Kapa dina startkostnader för affärssystemet – Hyr Microsoft Dynamics NAV från BrightCom.

Priseffektiv lösning

BrightCom består av ett stort antal duktiga frilansare som är specialiserade på Microsoft Dynamics NAV. Att använda sig av frilansare är en strategi för att kunna erbjuda sina kunder så effektiva priser som möjligt. Samt att de på så vis kan täcka hela Sverige.

– Vi använder oss av frilansare istället för fast anställda i stor utsträckning. Det är bättre för våra kunder. De som är frilansare på NAV vet att de inte behöver vara anställda av någon för de får arbete ändå p.g.a. att de är väldigt duktiga. Våra kunder behöver bara betala för deras tid när de faktiskt behöver det.

Ingen bindningstid

En Microsoft Dynamics NAV licens från BrightCom kostar 1 295 kr per användare och månad.

– Vi har ingen bindningstid på våra tjänster. Vi är såpass trygga och säkra i det här systemet så vi har ingen bindningstid och hittills har ingen kund sagt upp sitt avtal med oss.

Detta ingår i Microsoft Dynamics NAV per licens och månad från BrightCom

  • Senaste versionen av Microsoft Dynamics NAV.
  • Single sign-on till Office365.
  • Specialskrivna supportmanualer på svenska för de vanligaste uppgifterna i NAV.
  • Uppgraderingsavtal till nya versioner av Microsoft Dynamics NAV.
  • Access via internetbrowser.
  • Swebase, ekonomianpassning för Microsoft Dynamics NAV.
  • Serverkostnad inkl back-up.

Microsoft Dynamics NAV – som hyrlösning i molnet.

Kontakt BrightCom
Fredrik Möller, VD
E-post: fredrik@brightcom.se
Telefon: +46 (0)705 – 45 55 10
www.brightcom.se

Fler artiklar