Varför fungerar Ongoing WMS så bra med Business Central från BrightCom?

Varför fungerar Ongoing WMS så bra med Business Central från BrightCom

Datum

Business Central och Ongoing WMS

Ett WMS (Warehouse Management System) är ett kraftfullt system som är utformad för att strömlinjeforma och förenkla logistik- och lagerprocesserna i ditt företag. Med ett användarvänligt gränssnitt ger Ongoing dig möjlighet att effektivt hantera lager och logistik genom att ge en översikt över alla lagerobjekt i realtid, deras kvantiteter och exakta platser. Skapa och spåra beställningar med lätthet med hjälp av Ongoing, vilket säkerställer en smidig orderhantering från plockning till packning och leverans direkt till dina uppskattade kunder. Genom att utnyttja detta avancerade system får din lagerpersonal enkel åtkomst till väsentlig information, som vilka varor som ska plockas, den optimala plockningsplanen och den exakta adressen för varje försändelse.

BrightComs kunders som använder Ongoing gör det antingen via en 3PL aktör, externt lager, eller som en utökning av Business Central. Oavsett används BRC Logistics för Ongoing som integrationsplattform.

BrightCom är ”preferred partner” till Ongoing med åtskilliga installationer tillsammans, både i Sverige och internationellt.

Att integrera en standardkund med Business Central och Ongoing med BRC Logistics som integrationsplattform tar cirka fyra timmar. Eftersom BRC Logistics även den är en SaaS produkt ingår kontinuerliga funktionsuppgraderingar i månadsavgiften. BrightComs pris för integrationen till Ongoing återfinns under priser.

Inbjudan Webbinarium

BrightCom och Ongoing anordnar ett kortare webbinarium där man i realtid kan följa samspelet mellan Business Central och Ongoing via BRC Logistics.

När: 2023-09-12 11.30-12.00

Fler artiklar