WordPress e-handel och affärssystem

Datum

En mindre bra aspekt med WordPress var tidigare att tilläggen för e-handel inte var så bra. Detta är nu ändrats med besked. Gratisprogrammet/plugin WooCommerce håller på att skriva om villkoren för e-handel. På några år har det utvecklats ett ekosystem av tillägg till WooCommerce som gör det möjligt för professionella e-handlare att använda WordPress tillsammans med WooCommerce för sin affär. WooCommerce blev största e-handelsplattform i världen i februari i år (2014). Programmet används av 18 procent av alla nätbutiker i världen, vilket motsvarar 381 000 butiker, enligt analysföretaget Built With.

BrightCom samarbetar bland annat med webbyrån daKnight när det kommer till lösningar för WordPress och WooCommerce. Tillsammans kommer vi inom kort att lansera Panos Emporios nya e-handel baserat på Microsoft Dynamics NAV och Woocommerce. Panos är ett välkänt varumärke inom badkläder och mode med en spännande historia. Panos valde Microsoft Dynamics NAV från BrightCom i huvudsak baserat på sin strategi för omnikanaler (se tidigare nyhetsbrev) samt hantering av olika varumärken/dotterbolag inom koncernen. Naturligtvis spelade prisbilden även in då BrightComs Microsoft Dynamics NAV Online är prisledande.

Har ni frågor eller andra funderingar kring e-handelssystem och vad man bör tänka på i samband med affärssystem osv. är vi på BrightCom alltid tillgängliga. Vi har ett brett partnernätverk där alla ledande e-handelssystem finns representerade.

Vill ni veta mer?

http://internetworld.idg.se/2.1006/1.579101/woocommerce-erovrar-varlden

http://internetworld.idg.se/2.1006/1.650189/woocommerce-okar

https://daknight.se/

Fler artiklar